Golfträning: Gör golfsvingen och spelet redo för säsong

Golfträning är som viktigast när golfsäsongen närmar sig. Då är det dags att slipa på både kropp och knopp. Att regelbundet genomföra golfträningar är viktigt men att vara väl förberedd inför säsongen är mer än att bara träna på dina svingar. Det handlar om att förbereda kroppen och sinnet för de utmaningar som väntar. Vår senaste artikel kring golfträning tar en närmare titt på vad som krävs för en framgångsrik försäsongsträning i golfen.

Golfbollar på fairway - Stripe golf

Fysisk Förberedelse

Att vara i god fysisk form är avgörande för alla golfare. Det påverkar allt från hur du genomför dina träningspass, din sving och din uthållighet under en lång dag på banan.

Bygga Kärnstyrka

En stark kärna är grundläggande för en stabil och kraftfull golfsving. I vår artikel beskriver vi olika övningar som fokuserar på att stärka de muskler som är mest relevanta för golfare. Genom att integrera dessa övningar i din träningsrutin kan du minska risken för skador och öka din slagstyrka.

Flexibilitet och Rörlighet

För att uppnå en smidig och kraftfull sving är det viktigt att arbeta med sin flexibilitet och rörlighet. Vi går igenom golfträning föra specifika sträckövningar och rörlighetsrutiner som är anpassade för golfare, vilket säkerställer att din kropp är redo för varje typ av slag.

Golfbollar på fairway - Stripe golf
Självkänsla i golfspelet. Fokus och visualisering

Mental Förberedelse

Golf är en sport där det mentala spelet spelar en stor roll. Att förbereda ditt sinne är lika viktigt som den fysiska träningen.

Visualiseringstekniker

Visualisering är ett kraftfullt verktyg för att förbättra ditt golfspel. I artikeln utforskar vi hur du genom visualisering kan föreställa dig framgångsrika slag och rundor, vilket kan öka din självförtroende och prestation på banan.

Hantera Stress och Ångest

Golf kan vara stressande, särskilt i tävlingssituationer. Vi delar strategier och tekniker för att hantera stress och ångest, så att du kan behålla ditt lugn och fokus under hela rundan.

Öva på puttning för ett bättre golfsjälvförtroende

Färdighetsförbättring

Att finslipa dina golffärdigheter är en viktig del av försäsongsträningen. Här fokuserar vi på specifika övningar och övningsmetoder som förbättrar ditt spel.

Svinganalys

För att förbättra din golfsving är det viktigt att förstå dess mekanik. Vi går igenom hur du genom en svinganalys kan identifiera och arbeta med svaga punkter i din teknik.

Öva på Putting

Putting kräver precision och övning. Vi presenterar olika övningar och praktiska tips som hjälper dig att förbättra din putting, vilket kan leda till färre slag på greenen.

Öva på puttning för ett bättre golfsjälvförtroende

Utvalda produkter

golfträning på youtube

Golfträning på youtube

På Youtube finns mängder av content för dig som vill titta på sving videos och tips. Med risk för att det kan bli lite väl mycket tips och råd…

Golf gear from Stripe on tee

Its in the details

Performing on the course is hard enough, we know! Good golf requires that your equipment is in top shape so you can focus on the course and the game. Stripe golf’s products help with that. Check out how we can help you lower your score.

Golf gloves from Cabretta leather

Find your glove

A good golf glove is essential for a good grip and ultimately, a good performance on the golf course. Choose the golf glove that fits you, your style of play, and it will also last longer. Here are some points to help you choose the right golf glove.

Din varukorg är tom.