Om Stripe GOLF

Ett golfföretag för moderna golfare

Stripe golf startades 2021 med missionen om att utmana en stringent golf marknad med ett modernt varumärke. Med modernt menar vi inte bara hur loggan ser ut utan också hur man köper och säljer produkterna. Utan mellanhänder och distributionsled skapar vi bättre förutsättningar för bra produkter till bättre priser.  En digitaliserad affär och närvaro, för bättre  ta fram ett nytt varumärke på den primärt skandinaviska golfmarknaden.

 

Golfbollar – Lanseras höst/vinter 2021

Stripe kommer under höst-vinter 2021 att erbjuda bollar gjorda med tunt urethane skal för extra känsla och kvalitet samt med högkvalitativt gummi i kärna och mantel som skapar en mjuk träffen och extra längd där det behövs.

 

Golfhandskar

Känsla är viktigt för att skapa en bra score! Det vet alla golfare världen över oavsett hcp.  Stripe golf erbjuder verktygen som gör dig till en bättre golfare och det verktyg som är närmast klubban är handsken. Idag finns 3 modeller tillgängliga

No 1 – en premium sydd golfhandske i tunnaste möjliga cabretta skinn.

No 2 – Lika fint och tunt cabretta skin som modell No1. Något mer slitstark och med sömmarna på utsidan.

No 3 – En vardags och träningshandse med lite tjockare skinn och extra förstärkning i handflatan. Extra lång hållbarhet för långa träningspass i solen.

 

Träning / utrustning – Lanseras våren 2022

Allt ifrån träningsredskap för att sänka scoren till att som hör till golfbanan och golfspel. Bag, headcovers, siktpinnar, sving-speed stickor och mycket annat.