Om Stripe GOLF

Ett golfföretag för moderna golfare

Stripe golf är ett svenskt golfföretag skapat av golfare, för golfare. Vi älskar golf i alla dess former och vi vet att när det går bra på golfbanan, oavsett om det är under en sving eller 85st så är det den bästa känslan i världen att se den där vita plast bollen sväva genom luften eller rulla längs en ondulerad green.

Vårt mål och ambition är att skapa moderna och högpresterande produkter för golfare som vill spela bättre golf. Paketerat i ett innovativt varumärke med fokus på ett renodlat digitalt erbjudande och hög servicegrad mot våra kunder.

 

Golfbollar

Golfboll No.1

En 4-delad konstruktion som ger en mjuk känsla och hög spinn utan att kompromissa på längd. Fördelar som ger extra känsla i närspelet och samtidigt ökad kontroll vid spel in mot green. Golfbollens dimplar är unikt utformade och designade för att skapa en hög och penetrerande bollflykt. Detta gör bollen lättspelad och samtidigt bra för de som vill forma slag så att alla golfare med Stripe modell No.1 kan prestera bättre på golfbanan.

  • Mjuk känsla
  • Hög spinn
  • Kontrollerad bollflykt

Golfboll No.2 

En 3-delad konstruktion med något mindre kompression och mindre spinn än sin systerboll Modell no.1. Denna boll passar bra för spelare som vill ha ökad längd från tee och de goflspelare som har högre swinghastighet. Kärnan i modell no.2 är hård och ger mycket kraft i klubbträffen.

  • Maximal längd från tee
  • Mindre spinn
  • Lägre bollflykt

 

Golfhandskar

Känsla är viktigt för att skapa en bra score! Det vet alla golfare världen över oavsett hcp.  Stripe golf erbjuder verktygen som gör dig till en bättre golfare och det verktyg som är närmast klubban är handsken. Idag finns 4 modeller tillgängliga

Golfhandske No.1 – Nn premium sydd golfhandske i tunnaste och bästa möjliga cabretta skinn.

Golfhandske No.2 – Lika fint och tunt cabretta skin som modell No1. Något mer slitstark och med sömmarna på utsidan.

Golfhandske No.3 – En vardags och träningshandse med lite tjockare skinn och extra förstärkning i handflatan. Extra lång hållbarhet för långa träningspass i solen.

Golfhandske No.4 – En golfhandske med tyg mellan fingrarna och cabretta skinn. Extra skinnförstärkning i handflatan för de med starkt grepp och högt slitage.

 

Träning / utrustning – Lanseras höst / vinter 2022

Allt ifrån träningsredskap för att sänka scoren till att som hör till golfbanan och golfspel. Bag, headcovers, siktpinnar, sving-speed stickor och mycket annat.

YOUR CART
  • No products in the cart.