Drömmen med drömgolf

De flesta av oss golfare drömmer eller har någon gång haft en dröm att få spela golf professionellt. Likt Max i podden Drömgolf – En podcast där vi får följa med honom tillsammans med tränaren Marcus Jonsson i jakten om ett liv på touren.

Något vi vill uppmuntra och har därför tagit fram produkter tillsammans med Max och Marcus. Alla produkter tas fram i en mycket begränsad upplaga, så passa på!

Lyssna på Drömgolf: Drömgolf Poddcast 

Följ Drömgolf på Instagram: @dromgolfpod

Drömgolf och Stripe Golf i ett samarbete

ACAD series

Vår nya serie ACAD. innehåller två kepsar och två headcovers för siktpinnar. Produkterna är inte bara snygga som bara den, de är också en hyllning till alla golfcoacher och deras akademier runt om i landet. Sätt pricken över i:et, grädden på moset och allt det andra med klubbens snyggast tillbehör via ACAD.-series. 

Nooshi

En handduk som kanske inte är för alla men passar utmärkt för många… Den första produkten i sammarbetet mellan Drömgolf & Stripe Golf.

Golf ball from Stripe Golf

Att skapa en golf boll

Att skapa en golfboll är enkelt, att producera en bra golf boll kräver engagemang och dedikation. Läs om vår produktion och vad som gör Stripe golbollar unika och hur de kan mäta sig mot de bästa på en hög nivå.

Golf gear from Stripe on tee

Det sitter i detaljerna

Att prestera på banan är tillräckligt svårt, vi vet! Bra golf kräver att din utrustning är i toppskick så du kan fokusera på banan och spelet. Stripe golfs produkter hjälper till med det. Typ som en caddie för produkter. Se alla produkter här
Golf gloves from Cabretta leather

Hitta din perfekta golfhandske

En bra golfhandske är avgörande för ett bra grepp och till slut, en bra prestation på golfbanan. Välj golfhandsken som passar dig, din spelstil och den kommer också att hålla längre. Vi har samlat lite tipps för att hjälpa dig välja ut din perfekta golfhandske.

Din varukorg är tom.