The Stripe golf Story

AV GOLFARE – FÖR ALLA GOLFSPELARE

Stripe golf är en golfvarumärke baserat i Stockholm, skapat av golfare för golfare över hela världen. Vi älskar golf i alla dess former och vi vet den där känslan när spelet är bra på golfbanan. Oavsett om det är för en sving eller 85, är det bästa känslan i världen att se den vita plastbollen flyga igenom molnen eller rulla mot hålet på en ojämn grön.

Vårt mål och ambition är att designa, producera och sälja moderna och högpresterande golfprodukter till golfare som vill sänka sitt resultat och spela spelet på sitt bästa. Allt förpackat i ett innovativt golfvarumärke med en digital erbjudande och hög kvalitetsservice till alla kunder.

Stripe golf ball sleeves
Golf ball aligned with a stripe

Linjerat med MODERN GOLF

Startade i källaren med idén att göra bra golfutrustning tillgänglig över hela världen genom digitala kanaler. Golfen förändras, tekniken blir tillgänglig för att producera produkter utan en R&D-budget på miljoner och en marknadsföringsbudget på miljarder.

På Stripe använder vi de bästa tillverkarna för att erbjuda premiumprodukter för en ny digital era och golfare. Högkvalitativa och premiumprodukter tillgängliga online. Vi utvecklar och designer golfprodukter och förbättrar ständigt hur vi kan leverera bättre, snabbare och enklare till våra kunder.

Golf ball aligned with a stripe

Our Philosphy

Innovation:
Vi tror på att pusha gränserna för vad som är möjligt på golfbanan. Vi utforskar ständigt nya tekniker och material för att erbjuda dig det senaste och bästa inom golfutrustning.

Prestanda:
Vårt mål är att erbjuda produkter som inte bara ser bra ut, utan också presterar på högsta nivå. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren proffs strävar vi efter att hjälpa dig att uppnå din fulla potential på banan.

Modern Design:
Golf är inte bara en sport, utan också en livsstil. Därför tror vi på att införliva moderna designelement i våra produkter för att göra dem inte bara funktionella, utan också estetiskt tilltalande. Vi tror att upplevelsen av att spela golf bör vara lika njutbar som spelet självt.

Tillsammans utgör dessa tre pelare grunden för vår varumärkesfilosofi på Stripe Golf och styr oss när vi strävar efter att erbjuda det bästa inom golfutrustning och teknik.

Stripe golf balls - the 392 dimple miracle

GOLFHANDSKAR

GOLFBOLLAR

HEADCOVERS

Din varukorg är tom.