Nyheter & artiklar

Milstolpar, händelser och artiklar från Stripe golf. 

Nyheter

2021-11-30 – Golfboll model no1 & no2 lanseras

Vår första golfbollsmodell är äntligen här! 

2021-08-30 – Samarbete med Södertörnstouren

Vi är glada av att kunna presentera ett härligt samarbete med Södertörnstouren! Vi gillar amatörgolfare som vill uppnå något extra med golftävlingar och det är precis vad gänget på Södertörnstouren gör. En amatörtävling för golfare med max 9.0 i HCP och ambitionen om att genomföra en golf tour upplevelse så nära professionell nivå man kan komma. 

2021-07-13 – stripegolf.se ser dagens ljus

Efter ett tags arbete, lite mer väntat och en del strul längs vägen är det äntligen dags för Stripe Golf att lansera webbutik. Du som läser har hittat hit och hoppas du får mycket nytta av våra produkter. För fler nyheter och erbjudanden -prenumerera på vårt nyhetsbrev!

2021-05-01 – Stripe Golf sponsrar Södertörnstouren

Stripe golf gillar att hjälpa amatörgolfare spela bättre golf och har därför inlett ett sammarbete med Södertörnstouren. Detta inleds med att sponsra en tävling under 2021. 

2020-08-01 – Idén om Stripe Golf föds

Efter många veckors planerande och tankeverksamhet grundas Stripe Golf med ambitionen om att erbjuda golfhandskar, golfbollar och annan utrustning som höjer spelet för svenska amatörgolfare.

Artiklar

Golfbollen dimplar och lyftkraft

All 392 dimples on Stripe golf balls are carefully positioned to maximize hang time. How does that happen? What is it that makes golf balls so unique in their flight? Let us explain the overall details.

Guide - choosing your golf glove

Att välja en golfhandske är lätt och svårt på samma gång. Om du gör några smarta val så kan din golfhandske hålla längre och passa bättre. Som hjälp har vi filat på några punkter vi tycker är viktiga

YOUR CART
  • No products in the cart.