Nyheter & artiklar

Content, händelser och artiklar från Stripe golf.

Articles

FÖRSÄSONGSTRÄNING:
FÖRBERED DIN GOLFSVING OCH GOLFSPEL

När golfsäsongen närmar sig är det dags att slipa på både kropp och knopp. Att vara väl förberedd inför säsongen är mer än att bara träna på dina svingar. Det handlar om att förbereda kroppen och sinnet för de utmaningar som väntar. Vår senaste artikel tar en närmare titt på vad som krävs för en framgångsrik försäsongsträning i golf.

Läs mer 

Golfbollen dimplar och lyftkraft

Alla 392 dimplarna i Stripes golfbollar är noggrant palcerade för att maximera tiden i luften. Hur går det till? Vad är det som gör gollfbollar så unika i sin luftfärd? Vi hjälper till med de övergripande detaljerna.

Läs mer 

Guide – Välj rätt golfhandske

Att välja en golfhandske är lätt och svårt på samma gång. Om du gör några smarta val så kan din golfhandske hålla längre och passa bättre. Som hjälp har vi filat på några punkter vi tycker är viktiga. 

Läs mer

Att skapa en golf boll

Att skapa en golfboll är enkelt, att producera en bra golf boll kräver engagemang och dedikation. Läs om vår produktion och vad som gör Stripe golbollar unika och hur de kan mäta sig mot de bästa på en hög nivå.

Läs mer

3 övningar på rangen

För att få ut det mest av din golfträning är det bra att spenderar så mycket tid du kan på att förbättra dina svagheter. Det är ofta roligare att jobba med de delar av spelat som är ens styrkor men viktigt att förbättra de delar av spelet där misstag uppstår och som förhindrar dig att gå lågt!

Läs mer

Master Putting Game:
Övningar för att sänka fler puttar.

Puttning är en kritisk del av golfen som kan göra scorekortet vackert eller full av plmupar. För att bli en framgångsrik golfspelare måste du utveckla en pålitlig puttningsteknik och skapa självförtroende i din puttning. Som tur är finns det många träningsövningar du kan använda för att förbättra din stroke och som får dig att sänka många fler puttar i viktiga ögonblick.

Läs mer

GOLFHANDSKAR

GOLFBOLLAR

HEADCOVERS

Din varukorg är tom.