Vår Bekymmersfria Returpolicy

Enligt lag (2005:59) om distansavtal har du rätt att ångra ditt köp förutsatt att du kontaktar oss inom 14 dagar från det att du hämtat ut ditt paket. Därefter har du ytterligare 14 dagar på dig att returnera varan till oss

Lugn, du kan ångra dig!

 • 14 dagar av funderingar: Från den dagen du mottar din produkt har du 14 dagar på dig att behålla dina fina produkter eller faktiskt bestämma dig för att skicka tillbaka den. Vi vill att du ska älska dina golf produkter lika mycket som du älskar golf.

Allt i original, tack!

 • Oöppnat och oanvänt: För att vi ska kunna ta tillbaka din vara behöver den vara i samma skick som när du fick den – inte använd och fortfarande i sin snygga förpackning. Tänk ”nybilskänsla” men för golfprylar.

Om du vill göra en retur

 1. Mejla vårt supportteam och säg ”Hej, jag vill göra en retur”.
 2. Vi skickar dig all info du behöver för att få tillbaka din vara till oss.
 3. Packa ner den och skicka tillbaka. Notera att du står för returfrakten – vi har fri frakt på det mesta och betalar frakt till dig men kan iochmed det inte stå för fria returer.
  Vill du ha ett billigt alternativ så kan vi erbjuda en PostNord retur etikett för 35 kr. Mejla oss så löser vi.
Headcover i grönt skinn på puttinggreen med en golfklubba. Stripe Golfs logo i vit brodyr
Golfträning - fokusera på ditt mentala spel - Golfhandske från Stripe golf - några rekommenderade övningar för golf
Stripe golfboll No.02 på fairway med golfklubba
Öva på puttning för ett bättre golfsjälvförtroende

Pengarna tillbaka?

 • Snabbare än en birdie: Vi fixar din återbetalning så fort vi har din retur i handen. Den landar på samma sätt som du betalade. Vi siktar på att göra detta snabbare än du kan säga ”Golf är bäst”.

Ångerrätt, reklamation och olydiga paket

 • Ångerrätt i korthet: Du har alltid 14 dagar på dig att ångra dig. Det är som en mulligan i butiksvärlden.
 • Något knas med varan? Om din nya golfpryl inte är upp till par (se vad vi gjorde där?) och det är ett fel på den, så har du full rätt att reklamera. Kontakta oss, så löser vi det.
 • Paket som inte hämtas ut blir inte glada paket. De kommer tillbaka till oss, och vi måste tyvärr ta ut en avgift för det missade äventyret. Så snälla, hämta ut ditt paket och ge det ett kärleksfullt hem. Vill man fortfarande ha sin vara går det bra men behöver då stå för frakten själv.

På StripeGolf.se vill vi att du ska känna dig trygg och nöjd med ditt köp – och din upplevelse. Har du frågor, funderingar eller bara vill snacka golf? Vårt team är alltid här för att hjälpa till. Svinga in i vår inbox eller droppa ett DM i sociala medier till oss när som helst!

Tack för att du shoppar hos oss. Vi ser fram emot att fortsätta hjälpa dig med allt från tee till green!

Din varukorg är tom.