Försäljningsvillkor

Villkor som gäller för dig som handlar hos Stripe golf. På stripegolf.se erbjuder vi flexibilitet genom flera populära betalningsmetoder. Du kan enkelt slutföra ditt köp med något av följande alternativ: 

Betalsätt

Betal- / kreditkort

Säker kortbetalning med VISA och Mastercard/Eurocard samt American Express. Inga kortavgifter tillkommer. Inga kortuppgifter lagras hos oss. Kortbetalningar som hanteras av STRIPE är certifierade och garanterar snabb och säker betalning.

Klarna

I samarbete med Klarna erbjuder vi fakturabetalning, delbetalning, kontokortsbetalning samt direktbetalning. Nedan kan ni läsa om vad som gäller för respektive betalsätt. Dessa är Klarnas egna avgifter och villkor  och inget som Stripe golf kan påverka.

Få först. Betala sen

När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar alltid efter att du fått din beställning. Betalning mot Klarna faktura med 14 dagars betaltid från fakturadatum. Ingen fakturaavgift tillkommer. Fakturan skickas till dig med e-post i samband med att ordern skickas från vårt lager. En påminnelseavgift tillkommer vid utebliven betalning. Har du handlat för 60 kronor eller mer tillkommer 60,00 kr i påminnelseavgift. När du väljer faktura övertar Klarna rätten att få betalt och din betalning av fakturan går därmed till Klarna.

Dela upp.

Detta är betalsättet för dig som vill dela upp din betalning över en kortare period. Förutom att du alltid får hem dina varor innan du betalar, samlar du alla dina köp på ett konto. Detta gäller även om du har handlat i flera olika butiker via Klarna Konto. Det betyder en enda faktura, oavsett antalet köp.

PayPal

Ett globalt betalningssystem som erbjuder en säker och snabb metod för att skicka och ta emot pengar online. Med PayPal kan du betala för dina inköp utan att avslöja dina finansiella uppgifter, vilket ger en extra nivå av säkerhet.

Swish

En favorit bland svenska kunder, Swish möjliggör direkta betalningar via mobiltelefon. Det är ett snabbt, enkelt och säkert sätt att överföra pengar på, direkt kopplat till ditt bankkonto.

Kryptovaluta

För de som föredrar den senaste inom digital betalningsteknologi, accepterar vi nu även betalningar i utvalda kryptovalutor. Detta moderna alternativ erbjuder en ny nivå av decentralisering och säkerhet för dina transaktioner.

Vi är engagerade i att säkerställa att du har tillgång till de mest bekväma och säkra betalningsalternativen. Vänligen notera att alla transaktioner är skyddade av vår avancerade säkerhetsteknik för att garantera din information förblir privat och säker. Om du har några frågor eller behöver hjälp med din betalning, tveka inte att kontakta vår kundtjänst.

Köpvillkor

Orderbekräftelse

När du genomfört ditt köp skickas en orderbekräftelse till din mejl. Får du ingen orderbekräftelse samma dag som du gjort din beställning ber vi er kontakta oss, då det kan betyda att du skrivit in fel e-postadress. När dina varor är packade skickas en bekräftelse via mail.

Personuppgifter

Kundnummer erhålles vid första köptillfället. Dina lämnade uppgifter (personnummer, namn, adress, tel o s v) lagras i Stripe golf kundregister. Uppgifterna skyddas enligt dataskyddsförordningen (GDPR) och lämnas aldrig ut till tredje part. Dina uppgifter används endast av Stripe golf sverige för att underlätta vår kundkontakt.

Övrigt

Vi följer konsumentsverkets regler för e-handel och returer. Man måste vara över 18 år för att handla av oss. Alla priser är inkl. Moms. Vi reserverar oss för slutförsäljning samt för eventuella pris och korrekturfel. Av tekniska skäl kan färgerna på hemsidan avvika något från verkligheten.

Säte

Stripe golf
C/o Olivträd kommunikation Aktiebolag
Tel:+46707109603
Org.nr 5568-494172
Vendelsö Alle 5
136 73 Vendelsö
Sweden

Din varukorg är tom.