Golfbollar

Stripes golfbollar är designade för en utmärkt känsla, kontroll och extra längd. Bollarna är skapade i ett tunt ureteranskal som gör det möjligt att skapa spinn i träffen med klubban. Vår egna design av golfbollens dimplar gör bollen unik och det är från dimplarna som golfbollen får sin lyft kraft.
Våra 2 golfbollsmodeller har ett unikt linjeringssystem för att sätta upp puttar och sikta. Allt för att du som spelare ska maximera ditt golfspel och skapa förutsättningarna för att sänka din score.

Golfboll modell no1 sprängskiss - delar av golfboll

Golfboll modell no.1

Mjuk bollträff, spinnkontroll, ökad prestation på golfbanan.

Stripe golfboll model No.1 är en 4 delad konstruktion som hjälper till att kontrollera bollflykt. Med en explosiv kärna och ett tunt ureteranskal ger bollen stark återkoppling i bollträffen. Bollen har en mjuk känsla och ger hög spinn vilket ger extra känsla i närspelet och samtidigt ökad kontroll vid spel in mot green.

• Mjuk känsla
• Hög spinn
• Kontrollerad bollflykt

 

Golfboll i sprängskiss - 3 delad - stripe golf

Golfboll modell no.2

Maximal längd, lägre spinn, ökad prestation på golfbanan.

Model No.2 är en 3-delad golfboll med något mindre komprission och mindre spinn än Model No.1. Denna golfboll passar bra för spelare som vill ha ökad längd från tee och spelare som har hög swinghastighet att få ännu mer längd från tee. Designen av bollens dimplar är utformade för överlägsen känsla och förmåga att kontrollera bollflykt.

  • Premium boll med ökad längd
  • Köp fler till ännu bättre pris
  • Skapad av golfare – för golfare
Golfboll i sprängskiss - 3 delad - stripe golf

392 DIMPLAR FÖR LÄNGRE BOLLFLYKT

Alla 392 dimplarna i Stripes golfbollar är noggrant palcerade för att maximera tiden i luften. Hur går det till? Vad är det som gör gollfbollar så unika i sin luftfärd? Vi hjälper till med de övergripande detaljerna.

Följ Oss

 

Om Stripe Golf

Golf är vår passion och vi vill hjälpa golfspelare spela den bästa golfen möjligt utan att fundera på sin utrustning. Stripe golf är ett golfföretag som designar och producerar högkvalitativa golfprodukter till låga priser. I vårt utbud hittar bland annat golfbollar, golfhandskar, golfutrustning, golftillbehör och andra produkter som hjälper dig prestera din bästa golf på golfbanan. Allt till låga priser, snabba leveranser och andra fördelar som kommer med vår filosofi om att inte arbeta med mellanhänder och hålla oss borta från höga kostnader som butiker medför. Välj Stripes produkter så ditt fokus kan vara på distans för wedgen och bryt på greenerna.