Golfhandskar

Stripe golfhandskar är sydda i tunt skinn och är designade i sverige. Vi använder det bästa tillgängliga materialet och arbetar med några få utvalda producenter. Allt för att skapa ett bra grepp och en slitstark varaktig produkt som gör golfen lite lättare.

Våra handskar finns för närvarande i 4 olika modeller. Alla med olika egenskapar och förutsättningar, spana in detaljerna nedan för att se vilken model som passar din hand bäst. För mer information om konsten att hitta rätt golfhandske kan du läsa om i vår guide här: Guiden till rätt golfhandske

Golf glove size sticker men women

No.1 – Tour golfhandske

(8 kundrecensioner)

Golfhandske gjord av ultratunn cabrettaskinn i AAA-kvalitet för maximal känsla och grepp. Vår bästa och mest högst rankade produkt i kategorin golfhandskar. Sömmarna är placerade för maximal komfort och med noggrann placerad perforering för att skapa bästa möjliga ventilation under varma sommardagar. En bra golfhandske till ett riktigt bra pris.

Golf glove size sticker men women

No.4 – Performance golfhandske

(11 kundrecensioner)

Model No.4 är en golfhandske i tunt cabrettaskin med extra förstärkning i handflatan. Detta för att skydda mot slitage och hålla längre för dig som sliter extra mycket i handflatan.

Golfpaket säsongsstart reg - Stripe golf

The Box

Fyll på bagen med bra produkter så att du spelar med fräscha grejjer när du ska scora. Bollar, peggar och och handske i ett och samma kit i reducerat paketpris.

Golf glove size sticker men women

No.3 – Träningsgolfhandske

(6 kundrecensioner)

Vardagshandske som är extra slitstark och passar för långa dagar på golfbanan eller rangen. Extra stretch vid knogarna med tyg som skapa bra ventilation för varma sommardagar. Gjord i högkvalitativt cabretta läder för ett bra grepp och lång hållbarhet.

Storlek golfhandskar herr

No.2 – Golfhandske soft

(4 kundrecensioner)

Mjuk golfhandske för den som vill ha mycket känsla och samtidigt ett bra grepp. Slitstarkt och i premium kvalitet. Perfekt att plocka fram på första tee inför en golftävling.

Köp 3 - Spara 20%

Visste du att spelare som genomför 1-2 rundor i veckan bör byta golfhandske minst 1 gång per månad. Alla våra modeller går att köpa i ett 3 pack och på så sätt kan du spara en rejäl slant. Köp en till, få en till! Bra va?

Grip it and rip it!

Bra grepp är nyceln till ett bra golfslag. Med rätt golfhandske håller du bättre i klubban och genom bollträffen. Använd inte gamla slitna golfhandskar som gjort sitt. Med Stripe golfs handskar får du alltid:

  • Tunt processat AAA graderat skinn
  • Hög kvalitet till bästa pris
  • Mycket bra komfort och känsla

Kundrecenstion av golfhandskar

Petter
Verifierad ägareVerifierad ägare
5/5
för 4 veckor sedan
Magnus Almström
Verifierad ägareVerifierad ägare
3/5

Inte provat än

för 2 månader sedan
Petter Carnbro
Verifierad ägareVerifierad ägare
4/5
för 3 månader sedan
Petter Carnbro
Verifierad ägareVerifierad ägare
3/5
för 3 månader sedan
gustav granberg
Verifierad ägareVerifierad ägare
5/5
för 11 månader sedan

Vilken storlek?

Är du osäker på vilken storlek du ska ha på din golfhandske? Vi har en guide som gör det enkelt att hitt din storlek

Spana in vår storleksguide

Ladda bagen

I bagen finns många fack att fylla med saker, glöm inte att kolla peggfacket innan du ska iväg på rundan. Vi har 4 olika färger att välja mellan.

Shoppa peggar

Det sitter i detaljerna

Att välja en golfhandske är lätt och svårt på samma gång. Om du gör några smarta val så kan din golfhandske passa bättre och hålla längre.

Läs artikel

Din varukorg är tom.