Försäljningsvillkor

Nedan villkor gäller för dig som handlar hos Stripe golf i Sverige.

Betalsätt

Betal- / kreditkort

Säker kortbetalning med VISA och Mastercard/Eurocard samt American Express. Inga kortavgifter tillkommer. Inga kortuppgifter lagras hos oss. Kortbetalningar som hanteras av STRIPE är certifierade och garanterar snabb och säker betalning.

Klarna

I samarbete med Klarna erbjuder vi fakturabetalning, delbetalning, kontokortsbetalning samt direktbetalning. Nedan kan ni läsa om vad som gäller för respektive betalsätt.

Få först. Betala sen

När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar alltid efter att du fått din beställning. Betalning mot Klarna faktura med 14 dagars betaltid från fakturadatum. Ingen fakturaavgift tillkommer. Fakturan skickas till dig med e-post i samband med att ordern skickas från vårt lager. En påminnelseavgift tillkommer vid utebliven betalning. Har du handlat för 60 kronor eller mer tillkommer 60,00 kr i påminnelseavgift. När du väljer faktura övertar Klarna rätten att få betalt och din betalning av fakturan går därmed till Klarna.

Dela upp.

Detta är betalsättet för dig som vill dela upp din betalning över en kortare period. Förutom att du alltid får hem dina varor innan du betalar, samlar du alla dina köp på ett konto. Detta gäller även om du har handlat i flera olika butiker via Klarna Konto. Det betyder en enda faktura, oavsett antalet köp.

Leverans

Inom Sverige skickar vi fraktfritt till postombud om du beställer varor för mer än 800 SEK. Ordrar under 800 SEK inom Sverige skickas till självkostnadspris med BudBee, PostNord eller DHL.

Leveranstider

Med Budbee erbjuder vi samma dag leverans på ordrar placerade innan 14:00 inom Stockholmsområdet till box. Leveranstiden är vanligtvis mellan 1-5 arbetsdagar inom Sverige och beroende på val av speditör. Beställningar innan 14.00 vardagar skickas samma dag.

Byten och Returer

Ångerrätt

Du som konsument har enligt lag rätt att ångra ditt köp inom en period av 14 dagar från det att du mottagit varan. Du har rätt att utan kostnad öppna förpackningen och kontrollera att produkten fungerar. Du som konsument är däremot ansvarig för en eventuell värdeminskning av produkterna, inklusive originalförpackning, som beror på en hantering utöver vad som krävs för att kunna fastställa produktens art, egenskaper och funktion. För att tillämpa ångerrätten skickar du ett mail till order@stripegolf.se och bifogar. Konsumentverkets ångerblankett som du hittar här. När du meddelat oss att du önskar nyttja ångerrätten har du 14 dagar på dig att returnera varan.

10-dagars öppet köp

Du har full returrätt inom 14 dagar från att du har fått varan. Du kan välja att byta till annan vara eller få pengarna tillbaka. Om du vill skicka in din retur ber vi dig skicka ett mail till  retur@stripegolf.se Returfrakten kostar 49 kr och den summan dras av från varuvärdet när vi betalar tillbaka pengar till dig. En vara som skickas tillbaka måste vara oanvänd och förpackad i originalförpackningen.  Försändelsen skall emballeras väl och tänk på att du som kund är ansvarig för returen så spara gärna inlämningskvittot från postombudet. Det är inte tillåtet att sätta en fraktsedel direkt på originalkartongen på tex handskar eller bollar, den blir då skadad och vi kan ej godkänna returen.

Återbetalning vid kortköp

Så fort din retur har nått oss och vi har hanterat den så kontaktas kortleverantör för en kreditering av det berörda beloppet. Pengarna återbetalas till samma konto inom ett par dagar. Du får ett mejl ifrån oss så snart som vår returavdelning hanterat din retur.

Returadress

Stripe golf
C/o Olivträdkommunikation
Vendelsö alle 5
136 73 Vendelsö
Sweden

Köpvillkor

Orderbekräftelse

När du genomfört ditt köp skickas en orderbekräftelse till din mejl. Får du ingen orderbekräftelse samma dag som du gjort din beställning ber vi er kontakta oss, då det kan betyda att du skrivit in fel e-postadress. När dina varor är packade skickas en bekräftelse via mail.

Personuppgifter

Kundnummer erhålles vid första köptillfället. Dina lämnade uppgifter (personnummer, namn, adress, tel o s v) lagras i Stripe golf kundregister. Uppgifterna skyddas enligt dataskyddsförordningen (GDPR) och lämnas aldrig ut till tredje part. Dina uppgifter används endast av Stripe golf sverige för att underlätta vår kundkontakt.

Paket som inte hämtas ut

Har du ett levererat paket som du inte hämtat ut skickas det tillbaka till oss efter X-dagar. Om vi får tillbaka paket som ej blivit utlösta från Posten, förbehåller sig Stripe golf rätten att debitera kostnaden för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringskostnader (fn 100 SEK). Outlösta paket omfattas inte av ångerrätten.

Reklamationer

Är levererad vara felaktig eller skadad kan du reklamera den. För att reklamera ett köp skickar du ett mail till reklamation@stripegolf.se. Vår kundtjänst kommer återkomma till dig för vidare åtgärd i ärendet. Garantin omfattar ej transportkostnader. Vid eventuell tvist följer vi Allmänna reklamationsnämndens beslut.

Övrigt

Vi följer konsumentsverkets regler för e-handel och returer. Man måste vara över 18 år för att handla av oss. Alla priser är inkl. Moms. Vi reserverar oss för slutförsäljning samt för eventuella pris och korrekturfel. Av tekniska skäl kan färgerna på hemsidan avvika något från verkligheten.

Säte

Stripe golf
C/o Olivträd kommunikation Aktiebolag
Tel:+46707109603
Org.nr 5568-494172
Vendelsö Alle 5
136 73 Vendelsö
Sweden

YOUR CART
  • No products in the cart.